mandag 12. mai 2008

Statoilsnop og putball

Vi har storkost oss i helgen med ukike aktiviteter rundt omkring. Bl.a: skogstur, kanopadling bading, shopping, putling i hagen med planting av blomster, kos på terassen, hatt besøk og vært på besøk hos gode venner. I går var vi alle sammen på putballbanen i Rosendal. Der blir det flere turer til seinere, og da med tur/piknikk i Baronihagen ( med den flotte rosehagen!) og ant steinparken.


Ellers har det vært lite spising i helgen..
Etter å ha handlet inn hageplanter og div ting på en interiørbutikk, kjørte jeg glad og fornøyd hjem, og begynte å dulle i hagen. Så fant jeg ut at det kanskje var på tide å handle inn litt mat til helgen. Dette var etter kl fire, og da var det jo ikke butikker åpen!! Nei !

- det verste er at vi gjorde samme tabben i fjor!! Vi hadde invitert gjester og det var mange ting som skulle ordnes.Som regel er jeg mer opptatt av pynting og borddekking, men maten er jo et viktig element også!! Da var det rett på innsamling hos foreldre og svigerforeldre + skrape sammen noe fra fryseren, så da ble resultatet pizza med indrefilet..! Ja det var jo kjempegodt da, og det viktigst er jo stross alt stemning og god atmosfære!! (vel, noen blir jo gretten hvis de ikke får mat da, så noe mat må vi jo ha! ;O)

Denne gangen ble det løvetannsuppe og løvetannsalat.. (not..) Nei, vi måtte ty til foreldre og statoil. Overpriset smågodt til ungene ble kjøpt inn på statoil. Det ble plassert utsatt til, og dermed var det er hårete fyr med god luktesans som så sitt snitt til å få kose seg med litt snop- og ja, det var den godteposen .. Ny tur bort for å kjøpe mere snop, lå det i vesken min, gikk inn på badet for å vaske hendene da vi kom hjem.. Hørte en lyd i gangen.. Nei!- tror du ikke Timian hadde snust seg fram til vesken, og tygget hull på snopepose nr 2!!Hei! Har du kjøpt mere snop på statoil..?

Derfor måtte vi altså finne på noe gøy i helgen, så vi glemte at vi ikke hadde mat i hus.. :O)

10 kommentarer:

Lene sa...

Høres ut som om Timian har hatt en fin pinse... hehe! Statoil er dyrt, men du verden hva skulle vi ha gjort uten den? Ha en fin dag! Klem, Lene.

mali-mo sa...

Hahaha, nei huffda. Skikkelig sjokolademons den hunden der høres det ut til! Mat må man ha, og snop er alltid godt, men det hørtes no jammen ut til at dere hadde hatt en skikkelig morsom helg! Og Baroniet er jo bare såååå vakkert.

Du er forresten ikke den eneste som kommer forsent til ting. For etpar år siden måtte mali-mo mannen og jeg overnatte i telt på fergekaien på Løfallstrand. Vi kom dit seint om natten, og alt var stengt. Vi trodde jo at en campingplass alltid var åpen, men neida. Men fergemannskapene stilte opp, så vi fikk både pusset tenner og lånt toalettet ombord. Midt på natten! En minnerik teltttur!

Og butikkene nådde jeg i år. Var der 14.50 og det holdt akkurat! (kun flaks, hadde glemt det jeg også hehe).

Garden Angel sa...

Hehehe...den hunden vet å kose seg ja!!!!hihihi...men ikke så gøy for ungene da!
Du det ligger en award og en utfordring til deg på siden min:)
Ha en fin dag!
Klem fra meg(",)

Cathrines blogg sa...

Så søt han er da!! Samme type hund som min, samme matlyst høres det ut som(!) og nesten samme navn. Min heter Tinius.....De hadde nok kunnet funnet på mye rart sammen ja!!!

Hulda sa...

He he, så artig bilde av hunden din! Søt!

Er ikke snø her, nei. Vi har det både grønt og fint. Sol også. Pinseria er over. ;)

liven sa...

Hi hi....høres ut som dere har hatt en artig pinse!! fine bilder har du også tatt!!
Vi er så heldig å ha en butikk som heter bunnpris eller noe ikke så langt herfra. der var vi å handlet både 1 mai og 1 pinsedag:O)
Ha en fin kveld:O)

Torunn sa...

Hahaha...unnskyld at jeg ler, men dette var et festlig innlegg!
Vi er jo SÅ vant til at butikkene er åpne laaangt utover kvelden, så det er jo ikke så rart at man går på en smell en dag som pinsaften!

Vi gjorde det samme i fjor; Maten var riktignok i hus, men vi skulle ha noe mere øl... Blir liksom ikke det samme å rusle ut med en sixpack Claustaler...(for all del, det er godt det, men...:-)

Ha en flott kveld, med eller uten kveldsmat :-)

Klem Torunn

Anonym sa...

Hei!
Takk for fin tilbakemelding på bloggen min, jeg liker din blogg veldig godt, fine bilder og veldig nusselig hund. Jeg linker deg,
ha en fin uke.

Min Verden sa...

Ja, stampen ja... :) Godt dere ikke ble helt tynne i helgen av mangel på mat. Jeg vet hvordan det er. Har gjort det samme. Noen ganger skjer det bare så mye på en gang. Kan ikke få med seg alt heller... Ha en fortsatt fin uke. Hanne

Merete sa...

hi,hi...må le litt av innlegget ditt sjølv om dåke heilt sikkert var ganske så oppgitte når den eine fadesen etter den andre vart oppdaga ;o)
ja, ja dåke har nå fått gjort mykje kjekt likevel..