mandag 26. mai 2008

SymaskinsertifikatSymaskinen og jeg har ikke alltid spilt på lag, og jeg har lurt lenge på om vi skulle ta opp tråden fra der vi var sist..

Korgstolen som jeg spraymalte for en stund siden trengte noen fine puter, og etter mange syinnlegg fra stoffavhengige bloggdamer, lurte jeg på om ikke jeg også kunne klare å fa fram noe brukbart av en stoffbit eller to.

Og jammen viste det seg at denne gangen var både sydamen og symaskinen i godlage. Symaskinen var velvillig til å la en amatør slippe til- (stakkars maskin har jo ikke fått visst fram hva den duger til, den er jo bare brukt noen få ganger..) Det viste seg at den var veldig samarbeidsvillig, og oppførte seg stort sett fint! (ihvertfall etter at tråd og undertråd var tredd i på rett plass.. )
Trengte ikke å vise fram symaskinsertifikatet jeg fikk på barneskolen engang (hm.. hvor ble det av egentlig? ) Kanskje det er på tide å fornye det..
Dette kom til å bli et ukesoppdrag tenkte jeg, og lurte å om det var best å utsette det siden jeg hadde invitert gjester to dager senere og skulle dekke bordet....!
Men klarte utrolig nok å sy ikke bare en, men to puter på en kveld! Trenger visst ikke ny oppkjøring til symaskinsertifikat.... ;O)
Korgstolen hadde jeg på rommet mitt da jeg var mindre, og den er litt slitt, men fortsatt ganske fin. Nå kan den brukes både inne og ute.Synes det er så dekorativt med små og store sommerfugler både ute og inne!Denne søte bikinidamen med diamant i navlen,
har sikkert sittet for lenge i ro med en symaskin -eller med blogging..
Den henger nå ute på terassen, men skulle kanskje ha hengt på kjøleskapet eller i snopeskuffen, for å minne oss på bikinisesongen som nærmer seg..

26 kommentarer:

liven sa...

Det ble da så fint med putene i stolen!! Så kjekt å sy selv da....

Fine sommerfugler!!

Den bikinidamen minner meg på at jeg må kjøpe bikini!!
eiser til syden om ikke så lenge!
De verste plaggene jeg kjøper:(

Haen fin tirsdag:O)

Aina sa...

God morgen, håper du har en strålende tirsdag!

Er ikke alltid enkel den symaskinen, men putene dine ble jo flotte, og stolen søt.

Herlig bikinidame, har en lignende variant på wc og en lubben ballettdame på kjøleskapet, synes de er herlige.

Klem fra meg.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Knallfint - både puter og stol...

Den bikinidamen var jo utrolig sjarmerende da - kan jeg spørre hvem som selger disse - skulle hatt en hengende på kjøkkenet jeg...he,he...

Ha en koselig dag og uke...

Anitas hus sa...

Så flink du har vært! Ser ut som du og symaskinen virkelig har funnet tonen;)
Kurvstolen ble kjempe fin!
Kunne trengt en sånn bikinidame på kjøleskapet ja*ler*
Ha en fin dag!
Klem:O)

h.espe sa...

Fine puter da - flink er du :o) Det er som å sykle vet du - du glemmer det ikke!!

Badedame var jo bare helt herlig og sommerfuglene like så...

Herlig dag videre til deg!

Klemmer :o)

tinemor sa...

Så fine puter du har sydd!
Ingen ting som irriterer meg mere enn når symaskinen ikke spiller på lag! Deilig når det går som det skal.
Likte denne bikinidamen din, med bling-bling og greier. Og sommerfugler er jeg bare så svak for selv. Har dem overalt, både ute og inne ;-)

MODERN COUNTRY sa...

Så dyktig du er! Er det ikke deilig følelse å få til noe sånt selv? Jeg blir selv alltid så utrolig glad når resultatet blir bra :)
Vakkert stoff forresten, lurer på om du har kjøpt det på Ikea? Husker jeg kjøpte noe i rødrutete i fjor. Det Passer så godt til det romantiske hvite.
Vakre bilder av skogen du fant :)

Ha fine sommerdager bloggevenn!
Klemmer

Ann-Cathrin sa...

Putene ble veldig fine di:) Helt enig at det er fint med sommerfugler. Det er noe naivt, sommerlig og veldig vakkert med de:)

Som mine dager er sa...

Symaskinsertifikat høres veldig smart ut. Det betyr at man nå lese til en eksamen for deretter å kjøre/tråkle opp. Og det å lese bruksanvisningen kan nok være lurt av og til, for da spiller man ofte på lag og unngår uoverensstemmelser. Delikate puter ble resultatet iallefall.

Ellers likte jeg bikinidamen din. Denne frodige damen som er så søt, men som vi likevel ikke alltid ønsker å se ut som - iallefall ikke lettkledd.

Ha en fin dag, og lykke til videre med putesying.

home 4us sa...

Ja, der ser du om du ikke kan! Ble jo kjempeflotte puter. Og den sommerfuglen var skikkelig søt!

jeg var også tidligere uvenn med symaskinen min. men alt har som oftest ei forklaring. Enten spenningen eller feil tredd i.

Tone Yvonne sa...

Søt bikinidame!!

Rettsøm er ikke så aller verst å sy ;-D - selv om man ikke er på lag med maskinen. Ser ut til at dere to kom god overens den kvelden :o) Kjempefine puter, i en flott stol!!

Ha en fin kveld :o)

Merete sa...

jøss, så fin stolen bei med litt maling og lekre puter oppi!! å bra at du er blitt venn med symaskinen din..det er nemleg ikkje eg blitt med min ;o) den har kun vore i bruk 2 gonge sidan eg fekk den for over 4 år sidan.. må vist ta meg i akt her og prøve på nytt :o)
Natti...zzzz...

Anita sa...

Var spent på den overskritften der;o) Og du har vel med det resultatet lett fornyet ditt sertifikat!! Hadde jeg vært god på å klippe og lime på pc'n skulle jeg laget et nytt sertifikat til deg!!! Må til byen i dag og myse litt jeg, er såååå lenge siden jeg har brukt penger;o) Ha en flott dag!

Tove sa...

Så flink du har vært, putene ble kjempefine:) ser at du har tatt symaskinsertifikatet ja, hihi

Ha en fortsatt flott uke

My little footprints sa...

Hihi.. Denne damen hadde nok passet ypperlig på kjøleskapet eller på godteskapet mitt.. ;)
Så flotte putene dine ble! Det er jo myyye koseligere å pynte opp med puter som man har sydd selv! Likte også stoffet veldig godt! ;)
Skal sette meg bak symaskna snart jeg også hadde jeg tenkt, men nå har det vært mye hagejobb i det siste og så må man jo nyyyyyte sola og varmen!!
ønsker deg en fortsat fin uke!
Klem fra Beth

Livy sa...

Heisann!
Så flink du er! Putene ble jo kjempefine, og passer perfekt i den fine stolen!!!

Ønsker deg en fin uke videre!
*Klem*

Huset på toppen sa...

Hei!!

De putene ble jo utrolig fine, og så flott atdu er blitt venn med symaskinen din igjen!!Så du må ikkje stusse, du har herved bestått eksamen på symaskinsertifikatet med topp karakter!! Å sy er renne terapi for meg,nyter å sitte med maskinen med nye prosjekter!!

Artig badedame, og sommerfugler!!

Ønsker deg en fin torsdag, og god helg!!

Anonym sa...

Om dere har vært uvenner, så ser det ut til å ha blitt et bra forhold nå iallefall:) Ble kjempefine de putene da:) Og de sommerfuglene var så søte. Hvor har du fått tak i de som du hadde der? Har veldig lyst.... Jeg har selv dilla på sommerfugler, og de kommer i forskjellige farger og varianter hjemme hos meg.. Ha en flott dag videre:) Thea

Bente sa...

Det ble jo kjempefint:)
Er det ikke deilig å skape,det gir så mye synst jeg..:)

Du ,jeg holder på å spraye kurvmøblene mine,men blir helt utslitt i handen,det var så vanskelig...noe bra tips?

Ha en skjønn kveld:)Klem:)

Anonym sa...

Takk for koselig hilsen:)Flotte puter,symaskiner kan oppføre seg pent innimellom:))Skikkelig kul dame,sånn skulle man hatt på kjøleskapet,ja.

Hulda sa...

Jeg syns både kurvstolen og putene dine ser supre ut. :) Jeg har en brun kurvstol som jeg også har planer om å spraymale, er jo så vanskelig å male med pensel innimellom. Dette ble kjempefint!

Tulip sa...

Takk for koselig kommentar på sida mi!
Stolen ble kjempeflott med nye hjemmesydde puter.
Flink har du vært!

Herlig badedame! Ja det minner oss om at bikinisesongen nærmer seg med raske skritt!:)

mali-mo sa...

Så nydelig!Jammen er du flink da!Har noen halvslitte kurvstoler jeg også men de får bare være som de er tror jeg.

Du, jeg slettet en kommentar fra deg på bloggen min pga bruk av navn. Du må ikke ta det ille opp altså! Men har en sånn halvanonym linje på bloggen, iallfall foreløbig, og vet det er så mye enklere for søkemotorer å finne meg og finne ut hvem jeg er dersom navnet mitt står inne på bloggen. Er ikke 100% sikker på at jeg vil det...ikke at jeg har så mange fiender hehe, men det er liksom litt mer skummelt med å legge ut bilder da. Som sagt, ikke noe sure miner eller noe! Klem fra meg (med nesen i en bok) ;)

Sologbolig sa...

Putene ble jo riktig så fine de, og symaskinsertifikatet funker nok enda!! Må le litt, for noen år siden hadde eg ein 5.klasse i tekstilforming og de var heilt hekta på å få tatt symaskinsertifikatet !! Alle klarte det og alle va kjempefornøyde!!
Koselig bikinidame ...uff nærme den sesongen seg no? Bikini e' d' værsta eg kjøpe meg. Hvis overdelen ska passa så e' bukso altfor vid. Og viss bukso ska passa så e' overdelen altfor liten !!! Problems!!!

-Mitt lille rede- sa...

Putene ble veldig fine, og de passer jo perfekt i kurvstolen! Flink du! :-)

Jeg liker også godt sommerfugler, og har en del varianter, fine de!

Nå er jeg trøtt og sliten, finne senga nå tenkte jeg. Du får ha ei riktig fin helg, kose deg! :-)

Lene

chevostar sa...

Flotte ting du viser !

Ha en flott helg!