tirsdag 29. april 2008

Pakke & frustrerte druer

Bestilte en søt pose med småblomstret stoff og monogram for en stund siden, og nå henger den å kjøkkenet. Kjøpte den hos Modern Country. (Ainas charm)
På hyllen har jeg også satt noen skjønne små orkideèr fra Ikea (kun 50 kr stk).


Siden vi holder oss på kjøkkenet, må vi ha med noe spiselig også.
Ruskeværet er på plass igjen på vestlandet, og da må vi holde oss innendørs stort sett. Går og sniker i skapet etter noe godt, for å få opp blodsukkeret, (som selvsagt bør ligge jevnt hele dagen).. Men hvordan få tid til å lage mat, og spise hver tredje time, når det tar såååå lang tid å laste opp bilder i dag...?

Selv om jeg vet det meste som befinner seg i skapet til enhver tid, må jeg liksom sjekke om det kanskje har dukket opp noen godsaker i løpet av dagen..? Det kunne jo være noen vil bryte seg inn, og legge igjen litt snop, bare for å være hyggelig.
Av og til er det eneste i kjøkkenskuffen som har et snev av søtt i seg, rosiner (!)- eller frustrerte druer, som vi også kan kalle dem. Rosiner som engang var flotte druer, må ligge klistert sammen som sild i tønne med en haug med andre småklistrete klumper.
Vi har jo fri på torsdag, så jeg tror jeg må bake litt rosinboller , så de kan komme til nytte.


Legger du igjen en kommentar på dette innlegget før 1.mai kl 23.00, er du med på trekning om en pakke. (Ikke en pakke rosiner altså!)

36 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Ai ai ai så flott dere har det, du tar lekre bilder også ;) Vi holder på med hustegninger, så jeg sluker interiørtips og idèer overalt. Må finne vår stil innimellom alt.

Mange flotte bilder og kloke ord her, he-he! Ha en fin kveld!!!

mali-mo sa...

Skrive en god grunn til å blogge? Kunne nok skrevet mange, men nå begynner fruene på tv'en vet du.

Vel..utfordringen jeg fikk fra deg var nå iallfall en slik god grunn. Nå har jeg saumfart huset mitt med lys og lykter (nesten) for å trekke frem min BEST og PEST. Må si at det har vært interessant, for det fikk meg til å tenke. hva er det som gjør at noen ting blir tatt vare på og etter 100 år kan bli en BEST istedenfor å kastes? Hva er det som gjør at andre ting leveres til loppis eller fretex etter få år? Du kan ta en titt inn til meg hvis du vil, utfordringen er besvart!

Og du, jeg HAR ikke glemt deg. SKAL få den avgårde (pinlig).

Cathrines blogg sa...

Så fin hylle du har på kjøkkenet!! Og posen var NYYYYDELIG...
Frustrerte fruer er også slikt som jeg tyr til for å holde blodsukkeret oppe, god erstatning for sjokolade!!
Så var det en god grunn til å blogge!! :
Vel, jeg er student, på full tid, og jobber 50% utenom. Jeg er så og si aldri ute med venner eller andre gøye ting..(snufs...)Når jeg går ut av huset er det enten for å gå til skole eller jobb, eller så følger jeg ungene mine på et eller annet( og det er jo kjempekoselig!!!) Bloggen blir min lille kontakt med omverden, og er derfor min hobby :o)

Cathrines blogg sa...

Hehe, jeg mente frustrerte druer.....tihi

Anitas hus sa...

Du den hyllen din, har bare ett ord; Lekker!
Posen var kjempesøt og så fint monogram.
Ser ut til at vi har det samme behovet for å opprettholde blodsukkernivået;) Og frustrerte druer, he he, den kan jeg ikke si at jeg har hørt før.

Når jeg først er innom deg, noe jeg selvsagt pleier, så får jeg vel komme med en god grunn for å blogge jeg også.
Jeg kan gi deg mange, men her er noen.
Jeg synes det er gøy og inspirerende. Jeg blir mer kreativ når jeg ser å flinke andre er til å lage ting. Jeg liker å gi tilbakemeldinger til andre og å få tilbakemeldinger selv. Dessuten "treffer" en andre som har de samme interessene som meg selv.

Ha en god natt.
Klem:O)

Min Verden sa...

Ok - en god grunn til å blogge: Inspirasjon - f.eks. hyllen du har på kjøkkenet, den henger i min yndlingsbutikk og jeg har sett på den i noen måneder nå. Neste lønn skal jeg gå å kjøpe (tenk hvis noen andre har kjøpt den)! Dessuten er det så utrolig mange hyggelige damer her (noen menn - men de er ikke mange på interiør/hage). De har iallefall en annen karakter de fleste.
Det er også veldig hyggelig å se på bloggen dine og det kunne vært den eneste grunnen. Grunn god nok synes jeg. Hanne

Solveig sa...

hehe jeg melder meg ikke på en pakke med druer;) det eneste jeg ikke spiser i hele verden tror jeg, hehe!

aner ikke hvorfor innlegget ditt ikke kommer opp, la deg til en ekstra omgang for å sjekke om noe var galt, men det gav ingen resultat. vi får desv bare vente å se:)

ha en super bloggeuke!

liven sa...

Hei!! Kjmempefin hylle du har på kjøkkenet!!
Mange gode grunner for å blogge......For meg er det at det er så inspirerende!! Får mange gode ideer her og det gir meg arbeidslyst:O)
Ha en fin onsdag:O)

Anne sa...

Frustrerte druer, skaper frustrerte fruer. Det er nå en erfaring jeg kjenner meg igjen i i alle fall :-)))

Ann-Cathrin sa...

God morgen:) Så flott den hylla di var!!! Så mye flott du har i den da:)
Klart du skal få noen gode grunner: -Gi og få inspirasjon!
- Skjerper kreativiteten. ( i hvertfall føler jeg det sånn...tenker jo mye på nye innlegg, og da må man jo være kreativ, og ideerik til tider!) Ha en flott dag!

Hilde's rom sa...

Stilig hylle! Har du kjøpt den eller har du laget den/satt den sammen selv? Det kan se ut som om øverste hylle er satt på ser du.. så ble eg litt nysgjerrig:) Den er uansett veldig fin, jeg likte den godt!

Grunnen til at jeg blogger er som mange andre her - inspirasjon! Jeg ble rett å slett så inspirert etter å ha sett på andres vakre blogger at jeg ville lage en selv:) En annen GOD grunn for å blogge er kommentarene!! Som jeg skrev i mitt forrige innlegg betyr kommentarene fra dere
mye for meg, og det får meg til å tenke.. hadde vi blogget dersom det ikke hadde vært mulig å gi/motta kommentarer?

Hva tenker du?

Ønsker deg samtidig god fridag i morgen :)

Lappesola sa...

Skal man vise bilder av hus og hjem bør man ofte rydde først. Altså: hvis du blogger blir også huset rent og pent.....
Er ikke det en god grunn så vet ikke jeg ;)
Hilsen lappesola

Christinas låvebutikk sa...

Hei! For en spennende hylle med masse fint i!!
En god grunn til å blogge: Det må være at jeg endelig har funnet mange med samme interesse:INTERIØR!! Da ikke mange av mine venner er det.. Så her er jeg super "sosial" hver eneste dag med dere!! Gleder meg til hver gang jeg logger meg på!!
Ha en solfylt dag:0)

Huset på toppen sa...

Hei
Så flott pose du ha kjøpt,den passet jo perfekt i den kjempefin hylle du har på kjøkkenet!! Jeg ble så inspirert etter å ha sett på andres vakre blogger at jeg ville lage en selv:) Bloggen har forandret hverdagen min, blir i så godt humør av å lese og dele inspirasjon med så mange flotte mennersker her i bloggialand!!!

Ha en herlig onsdag, selv om det regner og har en fin 1 mai!!

Sol sa...

Hei hei.Dette var en fin hylle, akkurat en sånn jeg kunne ha tenkt meg på kjøkkenet mitt *sukk* Aina lager de lekreste ting,så også denne vakre posen ;-} den passer jo også perfekt inn hos deg ser jeg. Hmmm, det spørs om ikke jeg også må bake et lass med boller...har en sønn som spiser dem opp like fort som jeg baker dem .....
En god grunn til å blogge....det finnes mange,men for meg er en av grunnene til at jeg blogger, det å kunne dele de bildene jeg tar med andre,og kanskje kunne glede noen med dem ;-}
Klemmers.

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Jeg blogger fordi det gir meg mulighet til å komme i kontakt med likesinnende. Min samboer er ikke like opptatt av interiør for å si det slik og da er det hyggelig å få tilbakemeldinger på egne innlegg, samt at andre blogger er en stooor kilde til inspirasjon.

Ønsker deg en flott dag!

Magdalena sa...

velger å blogge.... det gir meg mer energi! Koselig her hos deg, nyyyydelig hylle med skjønne knagger,- ønsker meg den der...
Klem,- og god langhelg...

JULIEK sa...

Å blogge gjør meg så glad, fordi at jeg da treffer så mange koselige mennesker. Både de som besøker min blogg og de jeg selv besøker : )

Gamlå sa...

Hei hei
Hvorfor blogge:
Inspirerende.

hilsen
Gamlå

Tove sa...

Så flott hyllen din var, med mange vakre detaljer:)Og rosinpakka er stilig den også, litt "retroaktig".
Ja, og grunnen til å blogge..jeg blogger fordi innredning, vakre gjenstander, håndarbeide og andre hobbyer er det som opptar meg mest uteon familien. Jeg bor for tiden i usa og er langt unna venner og barnevakter..så sitter hjemme hver kveld..og dag for den saks skyld.. Bruker bloggen min nesten som en interessedagbok. Samtidig er det jo utrolig inspirerende å se alle andre flinke jenter som blogger og alle koselig kommentarer man får:)

Hege sa...

Hyllen din var rålekker!! Hadde passert perfekt på mitt nye kjøkken :)
Begrunnelsen for blogging er i hovedsak inspirasjon. Holder jo på med nytt hus, så då er det en grei måte å få idèer på.
Ha en fin fin 1 mai :)

MeyBiMe sa...

Hallååå!!!
Herlig innlegg dette her :-)
Likte uuutrolig godt uttrykket for ROSINER!!!!
Frustrerte druer :-D
Lo da jeg leste dette :-)
Posen din var kjempe søt og hyllen din også!!! :-)
Ha en fin fin lang helg!!!

God grunn for å blogge...?
Jo...slik som dette!!!
Det gir meg glede og inspirasjon :-)

mali-mo sa...

Har vært i posten idag!

Krusedull sa...

En god grunn til å blogge er å dele slike koselige bilder og finurligheter som du gjør! Da kan du nemlig få andre til å tekke på smilebåndet, slik jeg gjorde! Frustret drue, he he!

Prinsesse Elin sa...

Nydelige poser fra Aina. Jeg elsker det stoffet hun har brukt. Å nydelig hylle som den henger på. Jeg er en hylloman...kan ikke få nok hyller til å sette alt nipset på.
Ønsker deg en fin 1 mai. Klem fra Elin:O)

FO - 2 sa...

Her er mitt bidrag til trekningen din. Ett innlegg jeg hadde i november, om blogging.
God 1 mai i fine omgivelser og med rosinboller! :)

tinemor sa...

Så vakker en hylle du har!
Og den nyinkjøpte posen var bare så søt!
Hvorfor blogge:
Da jeg oppdaget denne verden, gjennom et interiørblad, ble jeg så glad og betatt fra første stund. Jeg hadde endelig oppdaget en verden som delte mine interesser og kreativitet. Bloggingen gir meg veldig mye glede. Det aller beste er vel alle de flotte tilbakemeldingene man får. En respons på det man gjør! Og det igjen gir meg energi til å gjøre mere. Det som fasinerer meg mest ,er vel det at det er så mange som er utrolig flinke og kreative. Det er så gøy å se. Og så tror jeg at når man selv lager ting og har ideer, setter man ekstra pris på og syns det er ekstra gøy å se hva andre får til å.
Klem fra Tine

Tiril sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tiril sa...

Må legge inn en kommentar jeg og, koselig hylle kan ha masse koselig på den, jeg falt for den posen, jes simpelthen er helt vill etter monogram ting.
Du kan bli hekta på blogging, da tar det mye tid, men så er der mye kos med det og , gjelder å finne en gylden middelvei.

Lena sa...

Haha - akkurat som å høre meg det der... Sniker også i skapet relativt ofte -for det KAN jo faktisk tenkes at det har dukket opp ny nytt og spennende som smaker skikkelig digg der - siden siste besøk! Godt å høre at jeg ikke er alene - selv om jeg aldri hadde trodd det heller! ;o)

Jeg har nettopp nå en super grunn til å blogge litt : jeg har en hylle som står og tørker etter tre strøk med maling nå nettopp. Og siden det også er fri, og vi også har grisevær - så benyttes sjansen flittig til å være inne og gjøre huslige sysler. Også høste inspirasjon rundt omkring på nett!

Nå skal jeg hente meg noen røde frustrerte druer! (Og der ble druer for meg aldri det samme! Takk!)

Klem.

Sologbolig sa...

Hei! Takk for besøk i bloggen min. Jada eg meinte det øverste bildet. Det er fra Vence noen mil nord for Nice. Dette er fra i fjor sommer, men eg har vært der fleire ganger før, både der og i mange av de andre små og hyggelige byane i Provence. Eg syns det er eit kjempeflott område. Ja eg meiner at det ligg ein restaurant til venstre for bildet. Eg har ikkje vert innom din blogg før (trur eg!), den var kjempefin, og den hylla i siste innlegg var rålekker! Eg har ikkje dreve med blogging så lenge, men eg syns det e' kjempeartig å få litt inspirasjon og "et spark bak" til å gjøra noe som eg kanskje bare har tenkt før eller ikkje klart og tenkt i det heile tatt! Hehe!! Ha ein fortsatt fin dag!!

Anonym sa...

Hei:) Eg likte godt den hyllen på kjøkkene ditt!Trur eg og må få meg ein slik .
Eg er også ein som på sjå i skapet om det er noko godt der ;). (det pleier det som oftes)
Ha ein fin dag :D !
Helsing Lisaloop ;-)

Livy sa...

Heisann!
Tusen takk for hilsen i bloggen min - og du; kaken ble utrolig god!! Anbefales å bake, den er så enkel og goooood!

Artig med konkuranse da; en god grunn for å blogge er jo at man kan dele felles interesser med andre - gi og få inspirasjon - koser meg med blogging jeg:-)

Ønsker deg en fin dag videre!
*klem*

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Flott hylle !!! Sånn vil jeg og ha :0)
Takk for koselig hilsen på siden min ;)greier ikke linke deg, må være noe feil jeg skriver i adressen eller navnet...?
Gode grunner til å blogge ? å dele mine ideer eller bilder med dere og få inspirasjon i bøtter og spann av bloggene rundt om ! Hvis jeg en dag er `tom`tar jeg bare en liten runde i blogverden og er såååå inspirert og full av ideer etterpå :) det er ikke alltid så mye som skal til ;)Ha en fin kveld videre !

borghild sa...

Den hylla di var bare kanonfin!! Du hadde pyntet så fint også, og posen fra Aina var kjempeskjønn!:-)

h.espe sa...

Snufs.... At jeg kunne gå glipp av sjansen til å være med på en trekning av en gave fra deg. Jeg som har tuuusen gode grunner for blogging. Hvor i allverdensrike finner man ellers så mange hyggelige damer, som gir deg så innidegrader masse herlig inspirasjon.... Så om jeg ikke fikk vært med på trekningen, så ville jeg bare at du skulle få vite hvorfor jeg blogger - DU er jo nettopp en av inspirasjonskildene mine her inne...

Herlig dag videre, og riktig god helg!!

Klemmer fra meg :o)