lørdag 1. mars 2008

Rydding og shopping

Plutselig fikk jeg et innfall som innebar å rydde litt i skapene mine i helgen. Etter å ha kastet en haug med klær som skulle ut av skapet på gulvet, fant jeg ut at jeg;

1 gjerne skulle hatt en walk-in garderobe.
2 har ingenting å gå med.

3 har alt for mange klær som er grei å bruke til male-klær.
4 forstår at der ikke er noe poeng å spare på alt for mange klær som ikke skal brukes til annet enn male-arbeid.
5 fortsatt har de klærne jeg ikke klarte å kaste etter forrige opprydning, og de ligger fortsatt ubrukt.
6 må huske at det er best å skynde seg UT når solen skinner, etter en måned med gråværskyer og regn, istdet for å begynne å rydde i skap..
7 trenger å kjøpe en del nye klær.
Mannen min er sikkert enig..

Det var tid for shopping, men jeg siktet meg fort inn mot vår lokale interiør-butikk istedet for klesbutikkene, og med en utolmodig mann trippende utenfor, (som ventet på at vi skulle ta oss en lunch/kaffe), fant jeg noen lekkerbiter som jeg måtte ha.
Anyway..

Å kjøpe ting til huset er mye gøyere enn å handle klær..
Fant bl.a. en skjønn
løper til
spisebordet

mitt.

Får kjøpe noen klær i neste uke istedet for.. ! c",)

Ha en fortreffelig fin uke!

20 kommentarer:

Merete sa...

Søt løpar du har kjøpt deg..heilt min smak!! Eg og kikka på den &-pynten sist eg var innom :o) men klarte jaggu å la den vera igjen i butikken...kanskje den blir med neste gong eg er der, for stilig er den iallefall :o) ønsker deg ei fin kommande helg!

Ann-Cathrin sa...

De eggene var utrolig fine, sånne kunne jeg virkelig tenkt meg og:) Kjenner meg veldig igjen i det du skriver forresten:)

mali-mo sa...

Hehehe, jammen kjente jeg meg godt igjen i den listen din du! Hadde en lignende opprydding når vi kjøpte nye garderobeskap her i høst, og jammen må vi male mye hvis jeg skal få brukt alle de klærne! Størrelsene på klær er en helt annen sak...er ikke bestevenn med klesstørrelsene for tiden nei! Og ting til huset ser man jo på og gleder seg over hver dag. Jeg har en tendens til å komme hjem med "penklær" hver gang jeg drar ut for å shoppe. Det er jo alltid fine klær, men hvor mange kjoler trenger man egentlig? Får ikke brukt sånne pynte-klær i jobben min, og ikke er de noe særlig å krype rundt på gulvet i heller..

Kjekt å se litt påskepynt hos deg, de gule lysene var kjempesøte!

Ha en fin uke!

Anita sa...

Nydelige egg! Og såå søt løper! Da skal det bli en liten kanin etterhvert!! Så får vi bli enige om hvilket kjolestoff underveis!
Ha en flott uke!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Jammen kjente jeg meg ikke igjen der ja, både klær i skap og shoppe klær prosjekt. Liker best å shoppe klær i fred og ro uten tidspress, ellers havner jeg som regel som deg i en interiør butikk. Nydelig løper og påskeeggene gjør seg nok i et vindu ja.
klem

Anita sa...

MIn mail adresse er joh-mat@frisurf.no!!

liven sa...

Hei:) Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver:O)
Kjempesøte ting du har kjøpt!!
Ha en fin mandagskveld-

Anne sa...

Den rydde ånden skulle jeg også jammen ha hatt litt av..., og tror jammen jeg kunne malt en hel låve med mine klær... for ja, DE kan kallse "shabby" de :-)

Nydelige påskeegg som ligger klare til deg til påske da. Virkelig fine var de.
Ikke så vant med å pynte så mye til påska jeg da, bare med slike ting sønnen har laget opp i gjennom åra. For er det godvær er vi jo mest mulig utendørs.
Men en skulle vel ordnet seg på innepåske også, sånn som det er utenfor husveggen nå.

Fin uke videre til deg.

silje-sin sa...

Jeg kjenner meg SÅ igjen i klessituasjonen din! Mye av det samme gjelder for meg.. Jeg er heldig og har walk-in-closet,men akkurat nå er det overfyllt av sommertøy,mammatøy,skal-slanke-meg-inn-i-tøy,og en god del passer-til-å-male-i-tøy... Kunne sikkert kasta halvparten. Må bare ta tak en dag.. Tingene du hadde kjøpt var kjempeflotte! Ha en fin kveld! klem

Huset på toppen sa...

Så lekre løper og påskeegg du har shoppet:-)
Håper du finner deg noe noen fine topper og klær denne uken!

Ha en fin uke!

Anita sa...

Har du sendt meg en mail?? For jeg har ikke fått noen!!! BAre så du vet det!

Evami sa...

Tusen takk for hilsen,kjempe koselig:)

Jeg kan også gå ut og skulle shoppe klær,men så er det noe fint til huset istedet for....
De eggene var så søte.....

Ha en fin kveld:)

My little footprints sa...

Hihi... Jeg må jo le litt av listen din da.. Jeg har kastemani jeg.. ;) Det som har ligget i skapet et år uten å ha brukt det, er bare til å kaste, da vil man ikke ha brukt for det allikevel ;) Jeg var hos svigermor her om dagen, da måtte jeg le. For hun har skapet fullt av ting hun ikke vil kaste for hun synes det er så fint. Men tror du hun bruker det? Neida, ikke i det hele tatt, og de har lagt i skapet hennes i masse av år!!
Og du? Det er ikke bare du som har haugevis med "maleklær", men jeg bruker dem jeg da. For denne lille frua blir jo jo full av maling før hun har åpnet malingspannet.. *ler*
Ønsker deg en fortsatt herlig uke!
Klem fra Beth

Zizzi Molde sa...

Det er som å lese om seg selv. Moro! De eggene dine var nydelige, og ikke spesielt påskete, heller.... Ønsker deg en fin uke, og håper du finner deg noen flotte topper!!

Skrapkaka sa...

Hehehe.. Den lista di hørtes akkurat ut som den jeg har i hodet jo!! Var nesten litt komisk...
De eggene var helt nydelige. Får jeg spørre hvor du har handla de hen? Fikk så lyst på:D

Ha en fin dag videre:D

Annicen

FO - 2 sa...

Fin påskepynt. Både lysene og eggene. Yndige og søte.
Klær finner du nok også ja... Jeg bruker ofte penger på frø, blomster og hagen. ;) Akkurat slik som du bruker det i interiørbutikker.
Litt pynt til huset blir det nok og ja.
Lykke til med innkjøp og ha ei flott uke! :)

FO - 2 sa...

Også var det ryddingen i alle skap og skuffer da... Venter på inspirasjon. Måtte den bare strømme på.... Hehe.

MODERN COUNTRY sa...

Hahaham jeg ler meg skakk!! Dette hørtes veldig ut som meg :)) Mye klær, men ingenting å ha på seg. Og selv om skapet er fullt av klær som en egentlig aldri vil gå med igjen, har man aldeles ikke hjerte til å kaste dem. Jeg selv har en ide at jeg en gang skal bli så tynn igjen at jeg kommer inn i mine "skinny jeans"..en illusjon selvfølgelig.
Derfor blir jeg sur og vil heller shoppe til huset. :)Så da gjør jeg som deg, går å kjøper meg en løper f.eks.Den var nydelig og vårlig!! Er vel kanskje på tide å få inn litt farger her og nå som det snart er vår. Det friskner alt til.

Du får ha en fin uke, og du, takk så mye for hyggelig kommentar, det setter jeg pris på!
Aina ♥

Tone Yvonne sa...

Hei, hei :o)
Takk for hyggelig besøk på bloggen min!!
Det er helt utrolig hva man finner når man rydder i skuffer og skap.... Hvis man liker overraskelser, så behøver man ikke rydde så ofte, men jeg er ikke sånn overlykkelig over det så jeg bli nødt til å rydde litt "oftere" - hva nå det betyr :o)

Ha en flott dag!!

av女優 sa...

汽車分期車增貸
車貸可以降息
他行汽車代償轉貸增貸
降低利息
車貸降息免煩惱
14年車銀行汽車貸款
可辦汽車貸款未過件‎
銀行車輛貸款
中古車銀行貸款